Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Virksomhedstilbud

Udvikling af Lean kompetencer

I morgen skal blive bedre end idag

Hold kompetencerne ved lige og udvikl jeres potentiale.

Vi samlet en række tilbud til at vedligehiolde og udvikle kompetencerne i din organisation. De kører alle over et afprøvet koncept, der hver gang tilpasses netop Jeres behov.

Innovative Teams

Innovative Teams formår selv at finde vejen frem til det fastlagte mål. Frømandskorpset bruger det og Toyota har brugt det i årevis. Se om det kunne være noget for Jer -tryk på ikonet

Policy Deployment

Fokusser Jeres strategiarbejde og gør det til en del af hverdagen. PD er en målrettet, transparent og dialogorienteret metode som bla Danaher har brugt med succes. Se mere – tryk på ikonet.

TPS

Toyota Production System har vist sin anvendelighed i 70 år. Kom på en Doujo og træn i brugen af den – nøjagtig som japanerne gør. Se mere – tryk på ikonet. 

Produktudvikling

Moderne produktudvikling skabes i hurtige sekvenser med løbende afprøvning. Vi kan hjælpe Jer med at sikre at I bruger værktøjerne rigtigt  så I får succes. Se mer e- tryk på ikonet.

Styrk Lean fællesskabet

Fællesskabet omkring Lean skal udvikles. Det kan bl.a. ske ved at man sammen bruger lean værktøjerne på en uforpligtende- og lærende måde. Se mere – tryk på ikonet

Lean kompetencer som E-læring

Med nutidens teknologi er E-læring en meget effektiv måde at skabe kompetenceudvikling på Lean området.  I kan bruge vores eller få jeres helt eget. Se mere -tryk på ikonet.