Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Virksomhedstilbud.

Få Lean på CVét

Skab beslutningsgrundlag for strategisk kompetenceudvikling.

Virksomhedstilbud

Vi tilbyder målrettet kompetenceudvikling til den enkelte virksomhed . For at sikre dette, tilbyder vi gratis at udarbejde en for analyse med forslag til konkrete aktiviteter. Herved får virksomhederne et reelt beslutningsgrundlag til sit videre valg.

Gratis virksomhedstilbud: få kompetenceudvikling ud fra jeres strategiske udfordringer.

Aktiviteter med kompetenceudvikling skal besluttes i relation til virksomhedens strategiske udfordringer For mange virksomheder kan det være svært at overskue hvilke aktiviteter man skal iværksætte for at skabe proces forbedringer. Derfor tilbyder vi – helt gratis – at udarbejde en foranalyse så man er bedre klædt på til at beslutte den videre vej. For analysen består i en diagnosedel – ( hvad er udfordringen) og en forslagsdel. Vi præsentere foranalysen for virksomheden, der så efterfølgende kan beslutte den videre vej.

Lars Tegl

Er du interesseret i at høre mere om udarbejdelsen af en foranalyse så kontakt

Lars Tegl Rasmussen
lars@kompetenceforum.dk
45 20961183
45 70236050

Generelt om vores værktøjskasse

Som udgangspunkt tilbyder vi alle vores uddannelser som skræddersyede kurser. Erfaringerne viser at interessen har været størst omkring nedenstående uddannelser:

Lean Agent uddannelsen.

Her uddannes medarbejderne i et forløb tilpasset jeres virksomhed til interne leankonsulenter. Dette betyder at de får kompetencer der gør dem i stand til selv at forstå forbedringsprojekter hos jer. Se om uddannelsen her og om det konkrete tilbud her. Kan bestilles i webshoppen.

Seminar om tavlemøder

Her er der fokus på hvordan man etablere og udvikler forbedringsarbejdet gennem brug af tavler. Fint som opstart på processen, men også som “inspirator” til igangværende arbejde. Se mere her. Kan bestilles i webshoppen.

Seminar om Policy Deployment.

Skal forbedringsarbejdet forankres i det strategiske arbejde er Policy Deployment et must. På seminaret ses på modellens muligheder i forhold til jeres virksomhed. Kan bestilles i webshoppen. Se mere her

On the Spot træning, problemløsning og udvikling.

Vi tilbyder On the Spot træning, problemløsning og udvikling indenfor alle emner i vores kursus katalog. herunder kan eksempelvis nævnes:

  • 5S optimering af lagre , værksteder, kontorer mv
  • Optimering af flow processer i og mellem teams
  • Revitalisering af forbedringsindsatsen via tavler
  • Kompetenceudvikling via TWI
  • Træning i brug af Agile værktøjer mv.

Ved foranalysen vil vi pba Jeres specifikke udfordringer foreslå hvilke skræddersyede aktiviteter vi mener kan bringe Jer videre.

Vælg sprog