Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Håndbog i Lean

Få Lean på CVét

Grundig og velskrevet
Merete Nørby

Både emnerne, men også øvelserne er meget anvendelsesorienteret”.
Anne Struve Christensen
Vid Detail


Hvad er Lean ! Køb Håndbog i Lean.

Hvad er Lean. En grundig og velskrevet introduktion til Lean verden. Lær Lean værktøjerne og få bedre tid til det I er gode til . Købes på nettet.

 Håndbog i Lean handler om at arbejde smartere. En grundig og velskrevet introduktion til Lean verden. Hvad er Lean ! Lær de enkle værktøjer til at nå det hele på den halve tid.  Håndbogen præsenterer en række værktøjer til at arbejde smartere. Disse værktøjer er udviklet af folk på gulvet, så det kræver så få ressourcer som muligt at fabrikere en bil. I Vesten kalder vi det for Lean. Bogen er fuld af eksempler  på tværs af brancher samt øvelser til selvstudium.

Håndbogen er resultat af over 15 års undervisning i Lean. Alle de væsentligste værktøjer er med og præsenteret med øvelser. Det er en ideel ”Gør det selv bog”. Man kan bruge den på arbejde, derhjemme eller til udvikling af gode ideer. Mulighederne er mange.

Håndbogen kan læses fra start til slut, men kan også – eventuelt efterfølgende – bruges som opslagsværk til – ”hvordan er det nu lige man gør!”.

Vejledende pris  370 kr. inklusiv moms.

ISBN 978-87-92244-13-0 . 266 sider.

Undervisere kan få tilsendt en  ZIP fil med bogens illustrationer. Mail til info@kompetenceforum.dk

Præsentationsvideo

Køb den i din boghandel eller på nettet eksempelvis Saxo 

Vælg sprog