Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Kaizen Tour i Japan

Få Lean på CVét

Ryst Vestens støv af dine Lean kompetencer!

KaizenTour – mød Lean i praksisPå Kaizen Tour møder du Lean i verdensklasse i den kultur der skabte det. Trænes af Toyota og besøger virksomheder med 75 års Lean erfaring. Skærp dine Lean kompetencer med en kaizen Tour.

Kaizen Tour har eksisteret siden 2009.  Fra da har vi , med vores japanske samarbejdspartner, arrangeret   studieture til Japan – Kaizen Tour. Formålet har fra starten været at vise Lean i verdensklasse midt i den kultur som har præget hele det mindset Lean hviler på. På Kaikzen Tour  møder du Lean i verdensklasse i virksomheder der har arbejdet med værktøjerne i over 75 år.

Dette er en unik mulighed for at opleve Lean i praksis i de omgivelser , hvor metoden blev udviklet – Toyota fabrikkerne i Toyota City. 

På  Kaizen Tour møder du Lean i verdensklasse. Du  besøger virksomheder , hvor du ser resultatet af over 70 års arbejde med procesoptimering Kaizen lean –  og du får personlig Lean træning af Toyota instruktører i TPS i praksis.

Kaizen turen er et “must” for alle der bruger Lean til procesoptimering. 

På kaizen turen  får du følgende udbytte:

Lær at tænke Lean som en japaner

På turen kommer vi på en Doujo og får praktisk træning i TPS af erfarne Toyota Ledere. Tidligere deltagere har peget på dette som turens højdepunkt.

Mød lean i verdensklasse

Vi besøger ca 2 virksomheder om dagen. Hvert besøg  afsluttes med QR runde, hvor man har mulighed for at gå i dialog med de ansvarlige ledere.

Få Lean kulturen under huden.

Lean er vokset ud af den japanske kultur. På turen møder du både det traditionnelle og det moderne Japan. Væsentligst får du et indblik i en tankegang, som kan hjælpe dig i det videre Lean arbejde

Fra Gemba til Sensei

Du bliver bombarderet med indtryk. Derfor følger vi løbende op og drøfter hvilke af de mange indtryk vi kan bruge derhjemme.

3 former for Kaizen ture:

Vi arrangerer 3 former for kaizen ture. Den 1. hedder  Genba Kaizen Tour.  Det er en  7 dages tur med et fastlagt standardprogram , der kan variere fra gang til gang. Turen udbydes i mange lande.  Den anden hedder  kaizen Tour og er ligeledes en 7 dages tur, men besøgsprogrammet  sammensættes under hensyntagen til deltagernes interessefelter. Den 3. hedder KaizenTour Speciel.  Den laves for virksomheder, foreninger, organisationer. Hele programmet sammensættes skræddersyet i samarbejde med bestilleren.

Internationale Kaizen Tour

På den internationale Kaizen tur køber man plads på en tur med et fast program. Deltagerkredsen kan komme fra hele verden. Der er således på denne tur mulighed for at få et internationalt perspektiv som del af den fælles læring. 

Se mere her

KaizenTour

På Kaizen turen tilrettelægges det konkrete besøgsprogram på baggrund af deltagernes interessser. Samtidig sker der løbende en opfølgning på programmets enkelte punkter, således at de enkelte deltager har en klar fornemmelse af hvilke ting man kan tage med hjem fra turen. 

Se mere her

KaizenTour speciel

Vi tilrettelægegr Kaizen ture for virksomheder og organisationer. Programmet på disse ture fastlægges i en dialog med den pågældende bestiller, hvorfor turen skræddersyes  fuldstændig.

Se mere her

Tidligere deltagere udtaler:

 

Turen giver en unik mulighed  for reflektion med andre Lean sjæle. Jeg vil på det kraftigste ambefale turen som afsæt for at nå næste niveau i dit Lean arbejde.

Simon Jacobsen

Projektleder Casa Solution

 

En unik indsigt i japanernes tænkning omkring TPS og den lærende organisation … Jeg kan varmt anbefale turen.

Claus Kappe

Site Manager Foos A/S

 

Turen har været utrolig givende. Specielt  blev min Lean forståelse udfordret i Doujoen med “Mr. Toyota”. Samtidig fik jeg et godt link til kulturen.

Lars Lean

Lean konsulent PostNord

.

Vores japanske samarbejdspartner forventer at Kaizen Tour kan genoptages maj/juni 22

Om Kaizen Tour

Antal kaizen ture

Antal deltagere

antal virksomhedsbesøg

 

Vælg sprog