Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Tavlemøder

Få Lean på CVét

Nr 1 værktøj til kontinuerlige forbedringer

Tavlemøder er som surdej – de skal passes.

Tavlemødet er den ideelle ramme for det konkrete forbedringsarbejde. Det er let at sætte i gang, men lidt mere udfordrende at holde i gang!

Tavlemøder kan have mange former og udformninger. Der er ingen universel løsning på indretning af tavlen – det afhænger af de konkrete omstændigheder. Der findes heller ikke en universiel løsning for mødeform og hyppighed. Også det afhænger af de lokale forhold.

En kinesisk præsident sagde efter kulturrevolutionens ensretning: “Jeg er ligeglad med hvilken farve katten har – bare den kan fange mus!” 

Vi har det lidt på samme måde. Man skal finde den form der passer en. Hovedsagen er, at der kommer resultater.

Uden resultater – intet møde.

Arbejdet med tavlemøder er ligesom arbejdet med surdej – Det er levende – så det skal passes!


Nedenfor nogle  aktiviteter der kan hjælpe Jer med at fange Jeres mus.! 

Håndbog i Tavlemøder

Vores erfaringer med tavlemøder er samlet i Håndbog om tavlemøder.  Bogen giver råd om hvordan man tilrettelægger  både opstart og udvikling  af møderne Tryk på ikonet og se mere om bogen.

Seminar om tavlemøder

Vi afholder endagsseminarer om tavlemøder dels som åbne seminarer, dels virksomhedspecifikt  Kontakt os for at høre nærmer og /eller bestil i webshop

Guidet online kursus for tavleføre

Vores erfaringer fra Håndbog i tavlemøder er samlet et online undervisningsforløb. Dette kan du tage i et guidet forløb hvor du er i løbende dalog med medstuderende og konsulent.  Du får personligt certifikat. Tryk på ikonet og se mere.

Online kursus for tavleføre

Vores onlinbe undervisningsforløb for tavlefører indgår i den samlede undervisningspakke på Leankurser.dk. Tegner du abonnement der, kan du tage den  selv med certifikat mulighed. Tryk på ikonet og se mere.

Aktiviteter

Antal Håndbøger solgt/udlånt 

Antal seminarer om tavlemøder

antal organisationer hjulpet
Vælg sprog