Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

KaizenTour

Få Lean på CVét

kaizen tour

Den tilpassede


Kaizen tour

På denne tur inddrages deltagerne i forbindelse med programfastlæggelsen. Der sker i praksis ved at deltagerne, efter deres tilmelding bliver spurgt om deres interessefelter samt forventninger. Med dette som udgangspunkt sammensætter vi, i samarbejde med vores japanske samarbejdspartner, det endelige program.

Samtidig er der i dette program inkorporeret daglig opfølgning, med henblik på at sikre, at den enkelte deltager ved hjemkomsten, har en klar handleplan for hvorledes kompetencerne fra turen kan nyttiggøres i egen virksomhed.

Kaizen turen vare 7 dage. Den starter mandag morgen i Narita lufthavn (Tokyo) – så det passer med ankomst af det direkte fly fra København. Den afsluttes den følgende søndag formiddag ligeledes i Narita lufthavn – så man med det direkte fly kan være tilbage i Danmark sidst på søndag eftermiddag.

Besøgsprogrammet fastlægges fra tur til tur. Som eksempler kan fra de sidste ture nævnes:

  • Toyota Motomachi Plant, der er den oprindelige Lean fabrik hos Toyota.
  • Nissan Motors, med fokus på automatisering og kontinuerlige forbedringer.
  • TOT, med fokus på en udbredt og intensiv tavleanvendelse.
  • EMRON, med fokus på bruge af Lean i forbindelse med inddragelse af handicappede i produktionen.
  • Tokai Shinei, med sin konsekvente anvendelse af 5S og
  • Ziten Sushi, hvor leverancesystemet konsekvent efterlever Lean principperne.

Tidspunkt: 24. – 31 oktober 2021

Pris: 34.900 kr

På denne tur besøges “Smart Factory” messen i Nagoya , hvor man kan se det fremmeste af Industri 4.0.

Vilkår:

Ved tilmeldingen betales et depositum på 4.000 kr. Restbeløbet forfalder en mdr før afrejsen. Vedr refusion se vores forretningsbetingelser. Såfremt turen grundet Corona må aflyses tilbagebetales det indbetalte beløb under alle omstændigheder.

Det bemærkes at turen starter i ankomsthallen, hvorfor deltagerne selv har ansvar for gyldigheden af personlige indrejsedokumenter- herunder evt krav om vaccinationsattester.

Prisen omfatter transport i Japan, studiebesøg, træningsdage med Toyota eksperter, hoteller, alle måltider excl et aftensmåltid ( I skal prøve at gå ud på egen hånd), fælles sightseeing, og engelsktalende japanske guider.

Prisen omfater ikke det der ikke er nævnt ovenfor, herunder bl.a personlige udgifter, rejseforsikring og transport til og fra Japan.

Flytransport til og fra Japan fås fra 7.000 kr og opefter retur.