Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Sådan kan du få tilskud til Lean Agent uddannelsen.

Få Lean på CVét

Dagens tip.

Lean Agent uddannelse

Tilskud til Lean Agent uddannelsen. Der er mulighed for at få finansieret hele eller dele af vores længere varende uddannelser som eksempelvis Lean Agent uddannelsen. Mulighederne afhænger af din jobsituation eller den overenskomst du arbejder under.

Er du arbejdsløs.

Er du arbejdsløs har du mulighed for at få finansieret gennem reglerne for 6 ugers jobskifte uddannelse. Her ydes der fuld betaling for bl.a. Akademiuddannelser eller moduler af disse. Lean Agent uddannelsen kan afsluttes med en eksamen i akademimodulet: Lean ledelse i praksis. – og er derved tilskudsberettiget. Bestået eksamen giver 10 ECTS points. Se mere her.

For at få støtten skal du henvende dig til dit jobcenter, der så forestår det administrative i samarbejde med os.

Er du i beskæftigelse.

Er du i beskæftigelse kan du få helt eller delvis finansiering gennem de såkaldte kompetencefonde. Der er fonde for de forskellige overenskomstområder. Reglerne kan varierer, men som hovedregel gives der tilskud til moduler indenfor Akademiuddannelserne – jfr ovenfor.

Nedenfor er nogle links du kan bruge til en nærmere vurdering af dine muligheder for at få tilskud til Lean Agent uddannelsen.

Vælg sprog