Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

KaizenTour og japansk kultur

Få Lean på CVét

Udviklingen og brugen af Lean er i vid udstrækning et resultat af den japanske kultur. Derfor lægger vi på kaizenTour vægt på at præsentere deltagerne for udvalgte eksempler af japansk kultur.

Religion og templer

De japanske templer og tempelområder er i de deres arkitektur og haveindretninger et godt eksempel på den grundlæggende principper i Lean om enkelthed og orden. På hver tur er indlagt besøg i Tokio og/ eller Kyoto

( Billedet vider det gyldne tempel i Kyoto)

Mad

Det japanske køkken er på samme tid enkelt og avanceret. På turen stifter man bekendtskab med de mest kendte retter og japanernes måde at spise på.

Viste du i øvrigt at Japan producere en meget berømt whisky?

Verdens største by

Tokyo har 38 mill indbyggere og er verdens største by. Der er ikke et samlet men mange centrummer. Som besøgene bliver man overvældet af myldret af mennesker og trafik. Man er virkelig i en helt anden verden.

På turen bor vi nogle dage i Tokyo og har en lille guidet sigthseeing.

Verdens mest effektive transportsystem

Japan har nok verdens mest effektive transportsystem. Kongen af det er Shinkansen som er et højhastighedstog der forbinder alle større byer. Vi skal kører med Shinkansen og mærke fornemmelsen af at køre 380 km i timen.

Mød Japanerne

Du vil på KaizenTour møde japanerne. De er utrolig høflige og hjælpsomme og Fremmed sprog er sjældent deres stærke side. De er opdraget i et meget regelret system der overlader lidt plads til individet. Det er væsentligt at overholde normerne og ikke tabe ansigt.

Inden afrejsen lærer vi dig lidt om regler for omgang. Du vil undervejs blive klogere på dem – og ikke mindst hvilken betydning deres baggrund har for tilgangen til Lean.

Se også:

Vælg sprog