Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

kaizen Tour Maj 25

kaizen Tour Maj 25

kr. 33.900,00

Deltagelse i KaizenTour til Japan 3. -10. maj 2025

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 300-1 Kategori:

Beskrivelse

På Kaizen Tour møder du Lean i verdensklasse i den kultur der skabte det. Trænes af Toyota og besøger virksomheder med 75 års Lean erfaring. Skærp dine Lean kompetencer med en kaizen Tour. En deltager udtaler: “En unik indsigt i japanernes tænkning omkring TPS og den lærende organisation … Jeg kan varmt anbefale turen.

Vi udarbejder programmet i samarbejde med vores japanske samarbejdspartner. Programmet skifter og kan tilpasses særlige interesser. Eksempelvis har vi for LeanConstruction gennemført en kaizen Tour med speciel sigte på byggeriet.

Programmet består i  virksomhedsbesøg hos ledende Lean virksomheder, seminarer , en Doujo med erfarne Toyota eksperter samt indslag om japansk kultur. Se eksempel på program her.

I programmet indgår en daglig opfølgning, med henblik på at sikre, at den enkelte deltager ved hjemkomsten, har en klar handleplan for hvorledes kompetencerne fra turen kan nyttiggøres i egen virksomhed.

Prisen for deltagelse er 33.900 kr. Ved tilmelding indbetales et depositum på 6.000 kr. Resterene beløb forfalder 2 mdr. før afrejse.

Prisen er eksklusiv transport til og fra Japan

 

Vælg sprog