Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Guidet online kursus tavlefører – Oktober 24.

Guidet online kursus tavlefører – Oktober 24.

kr. 3.750,00

Guidet online kursus certificeret tavlefører.

10 på lager

Beskrivelse

dette kursus sætter vi fokus på tavleføreren, fordi  det er den centrale person som har afgørende indflydelse på om møderne bliver en succes eller en fiasko. På uddannelsen giver vi tavleføreren kompetencer til at navigere, hvor der ikke er søkort.
Uddannelsen er opdelt i 6 moduler:

1. Modul: Kontinuerlige forbedringer og tavlen.
Rammen for tavlemøder er selve tavlen. I dette modul ser  vi nærmere på tavlens indhold. Vi ser på 4 prototyper af tavler og deres relevans på de forskellige organisatoriske niveauer.

2. Modul: Tavlemødet.
Tavlemøder kan foregå på mange forskellige måder, hvilket har fået nogle til at mene, at så er den ene måde ligeså god som den anden. I lyset af hvor mange steder man stopper møderne på grund af tavletræthed, er det en sandhed med modifikationer. I modulet gennemgås nogle valgmuligheder for indretning af tavlemøderne i relation til væsentlige mødekarakteristika.

3. modul: Tips og Tricks undervejs.
På tavlemøder kan opstå et utal af uforudsete situationer som tavleføreren skal tackel så processen kan gå videre. I dette modul giver vi nogle gode råd til tilrettelæggelse af møder så man undgår  de værste udfordringer. Samtidig giver vi en række tips til hvad man skal gøre, hvis man alligevel kommer ud i problemer.

4. Modul: Arbejdet mellem tavlemøderne.
Det overrasker mange at tavlemøders succes afhænger af arbejdet mellem tavlemøderne! Det skyldes at succesen afhænger af resultaterne. Disse skabes ikke på møderne, men mellem disse. I modulet ser vi på, hvordanarbejdet med forbedringsinitiativer kan tilrettelægges organisatorisk og processuelt, ligesom vi ser på hvilke roller dette indebærer.

5. Modul: Udvikling af tavlemøder.
Tavlemøder er dynamiske og vil altid udvikle sig. Det er væsentligt at denne udvikling så sker den rigtige vej. I dette modul introduceres et analyseapparat til tavlemøder, hvor man opdeler tavlemøder i generationer:I modulet lærer man at bruge analyseapparatet, således at man bevidst kan arbejde på at styrke de elementer, der kan sikre et bedre udbytte af møderne.

6. Modul: 10 bud for tavlemøder.
I dette afsluttende modul opstilles 10 bud for adfærd i tavlemøder. Som de rigtige bud er disse gode leveregler i tavlemøder.

Tilmeldingsfrist 1. november 2023. Umiddelbart efter tilmeldingsfristen får du fremsendt en studieplan med forslag til tidspunkter for de 5 online trænings sessioner af 1, 5 timer.

Du kunne også være interesseret i...

Vælg sprog