Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Projektleder Lean Agent

Få Lean på CVét

Projektlederuddannelse

Mest komplette uddannelse
Til optimering af  arbejdsprocesser

.“Vi uddanner løbende vores mellemledere som Lean Agenter. Lean uddannelsen giver os kompetencer så vi kan have fortsat fokus på konkrete forbedringer, mindre spild og bedre bundlinje”.

 Jan Buur Frederiksen. Produktionschef Enemærke & Petersen A/S

 

 
 

 


En projektleder uddannelse hvor du lærer de basale Lean værktøjer

 
Bliv projektleder i Lean. Gennem Lean Agent uddannelsen lærer man at bruge Lean værktøjerne til procesoptimering. Vi har – indtil nu –  uddannet over 4.000 Lean Agenter.En praktisk orienteret projektlederuddannelse hvor du lærer at bruge Lean værktøjer i arbejdet med optimering af arbejdsprocesser. Varige procesoptimerings tiltag skal gennemføres af organisationen selv. Herved sikres vedvarende og kontinuerlige forbedringer.  Derfor har vi, oprindelig i  samarbejde med Teknologisk Institut, udviklet en uddannelse, hvor ledere og medarbejdere får kompetencer til selv at lede projekterne. 

På denne Lean uddannelse lærer du bl.a. at mestre:

  • Filosofien  – “The Lean Management”
  • Metoder til at kortlægge processer.
  • De mest anvendte optimeringsværktøjer
  • Hvorledes du tilrettelægger dit eget optimeringsprojekt
  • Hvorledes du får alle med i dit projektet
  • Hvorledes du får dit projekt til at vare ved – gå I drift
Uddannelsen er en intensiv uddannelse, hvor der veksles mellem teori og praksis.  Vi lægger vægt på at den er praktisk anvendelig for den enkelte deltager og dennes organisation. Uddannelsen forløber over 5 heldagsmoduler . I forbindelse med uddannelsen er et udbygget E-læringssystem, hvor der er rig mulighed for yderligere selvstudier og afprøve sin viden gennem quizzer, test og øvelser. De enkelte heldagsmoduler omhandler følgende teamer:
  1. Introduktion til uddannelsen
  2. Kortlægning af arbejdsgange med henblik på optimering.
  3. Optimering ved at finde spild og flow i arbejdsgange.
  4. Optimering ved at arbejde med kontinuerlige forbedringer.
  5. Implementering og styring af optimeringsprojekter.
For en nærmere præsentation af indholdet:

Deltagerstatements indsamlet gennem Finduddannelse.

Praktisk

Endelig et kursus jeg kan bruge i hverdagen. Johnny Hansen

Til brug i den virkelige verden

Velstruktureret undervisning. Fin blanding af teori og praksis. Søren Brinch Jensen

Fantastisk Lean kursus

Meget lærerigt kursus som jeg kan drage megen nytte af i hverdagen. Kasper Sortkjær.

 

Former for Lean Agent uddannelse

Lean Agent uddannelsen har vi valgt at udbyde i forskellige former så man altid kan finde nogle rammer for uddannelsen som passer en bedst. Nedenfor er de enkelte former omtalt. Man tilmelder sig gennem vores webshop.

Åbent hold

Den mest traditionelle udbudsform er åbne hold. Her mødes man  5 dage i en periode af ca 2 måneder og gennemgår i fællesskab stoffet med diskussion og mange øvelser. Se mere i webshoppen om hvornår der er åbne hold.

Virksomhedshold

Er i 8 eller flere i en virksomhed ,der skal tage uddannelsen, er det en fordel at tage en virksomhedsspecifik uddannelse. Herved vil der være mulighed for at tilrette forløbet og indhold efter netop Jeres behov. klik på ikonet for at se mere.

Guidet online forløb.

Her kombinere man fleksibiliteten med at kunne tilrettelæge egen online læring med den faglige dialog  med medkursister og konsulent. Se mere ved at klikke på ikonet

Online forløb

Lean Agent uddannelsen indgår i kursuspakken på Leankurser. dk. Ved at købe en abonnemnt på dette kan man selv tage onlinekurset med personligt certifikat. Se nærmere ved at klikke på ikonet.

Vælg sprog