Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Udvikle tavlemøder

Udvikling af Lean kompetencer

Tavlemøde med resultater

Udvikling af tavlemøder er en kontinuerlig proces!

Når begejstringen for at have etableret tavlemøde sker det  ofte, at møderne præges af stilstand. De holdes, men det er svært at få nye forslag og næsten umuligt at få frivillige til at involvere sig i implementeringen af nye forslag. Fornemmelsen af tavletræthed  har bredt sig.

Det er en farlig situation for hvis der ikke kommer resultater af tavlemøderne – ja så vil folk ikke engagere sig. Og når man ikke engagerer  sig, kommer der ingen resultater.

Vi har værktøjer der gør at man kontinuerligt kan arbejde med at udvikle sine tavlemøder. Sagen er, at møderne ikke er statiske. Enten går de fremaf eller også går de tilbage.  Vi kan hjælpe med  at denne udvikling går den rigtige vej, så mødet  udgør en platform  for stadigt større forbedringer.

Et eksempel er en stor køkkenproducent. Her havde man implementeret tavlemøder for nogle år siden, men synes nu at resulaterne ikke svarede til tidsforbruget. Vores bistand bestod i at evaluere de enkelte tavlemøder og sammen med tavleførerne at lægge en plan for hvilke forbedringstiltag man skulle arbejde med.Efter 1/2 år vendte vi tilbage og finjusterede planen med de enkelte tavleførere. Resultatet var en markant stigning i forbedringsaktiviteterne.Vil I også gerne udvikle Jeres tavlemøder !