Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Uddannelsespakker

Få Lean på CVét

Ofte har man behov for at kombinere flere typer af kompetencer. Derfor har vi sammensat vores uddannelser i nogle pakker.

1. Flex Pakken.

Flexs pakken giver adgang til de uddannelser og kurser selv vælger. I praksis køber man et værdikort der nedskrives i takt med at man tilmelder sig de forskellige tilbud. Værdikortene er personlige og ligger fra 250 – 3.000 kr. Brugen af værdikort giver en rabat på 10 – 33% i forhold til normalprisen.

2. Lean deltager.

Pakken er for de der skal deltage aktivt i det konkrete Lean arbejde. Den indeholder uddannelse i de mest anvendte Lean værktøjer.:

De enkelte emner tages enkeltvis som selvstændige kurser med certifikat. Efter gennemførelse af alle kurserne fremsendes certifikat for den samlede kursuspakke. Pris 450 kr. rabat 14 % i forhold til enkelt kursus prisen.

3. Lean projektleder.

Pakken er for de der skal lede det daglige Leanarbejde. I pakken kombineres viden om de taktiske overblik med indblik i konkrete værktøjer. Pakken indeholder:

De enkelte emner tages enkeltvis som selvstændige uddannelser og kursus med certifikat. Efter gennemførelse af alle disse fremsendes certifikat for den samlede kursuspakke. Pris1200 kr. – rabat 29 % i forhold til enkelt kursus prisen.

4. Lean Master.

Den ultimative Leanuddannelse. Pakken er for de der skal varetage den overordnede ledelse af Lean arbejdet. Her får man såvel strategiske som taktiske kompetencer. Pakken indeholder:

De enkelte emner tages enkeltvis som selvstændige uddannelser og kursus med certifikat. Efter gennemførelse af alle disse fremsendes certifikat for den samlede kursuspakke. Pris 1900 kr. – rabat 24 % i forhold til enkelt kursus prisen.

Vælg sprog