Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Tavlemøder

Udvikling af Lean kompetencer

Nr 1 værktøj til kontinuerlige forbedringer

2020
Skal være tavlemødets år!

Tavlemøder er det mest brugte Lean værktøj i Danmark til arbejdet med kontinuerlige forbedringer.Mange har erfaret at det er let at få igang, men desværre tilsvarende svært at holde igang. Vi har oparbejdet en viden om tavlemøder så vi kan hjælpe Jer med at få udbytte.

I praksis går tavlemøder under mange betegnelser og former. Nogle kalder det forbedringtstavler, andre kaizen tavler , team tavler , morgenmøde tavler og i gamle dage var det “måske” forslagskasser. Hyppigheden varierer fra flere gange dagligt til månedligt og formen varierer fra selvstændige møder til et af flere punkter på eksempelvis et gruppemøde  

En kinesisk præseident sagde efter kulturrevolutionens ensretning: Jeg er loigegald med hvilken farve katten har – bare den kan fange mus!

Nedenfor er en række aktiviteter der kan hjælpe Jer med at fange Jeres mus.!

Håndbog i Tavlemøder

Vores erfaringer med tavlemøder er samlet i Håndbog om tavlemøder.  Bogen giver råd om hvordan man tilrettelægger  både opstart og udvikling  af møderne Tryk på ikonet og se mere om bogen.

Få hjælp til at komme igang

Nøglen til succes – er god forberedelse. Det gælder også for tavlemøder. Vi har trænet ledere og medarbejdere i flere virksomheder med et skræddersyet program. Tryk på ikon og se mere.

Seminar om tavlemøder

Vi afholder åbne endagsseminarer om tavlemøder rundt i landet. Her mødes man på tværs af organisationer. Tryk på ikonet og se program og datoer for disse.

Få hjælp til at holde igang

Tavlemøder skal udvikles. Vi har coachet flere virksomheder så møderne har kunnet give stadig større udbytte. Tryk på ikon for at se mere.

Aktiviteter

Antal Håndbøger solgt/udlånt incl P-pub

Antal seminarer om tavlemøder

antal organisationer hjulpet