Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

KaizenTour Speciel.

Udvikling af Lean kompetencer

Den skræddersyede Kaizen Tour.

Vi kan skræddersy Kaizen turen til netop Jeres behov. Eksempelvis kan besøgene omfatte virksomheder indenfor jeres branche eller/ogvi kan arrangere seminarer indenfor netop de optimeringsemner der har jeres interesse. Eksempelvis kan nævnes, at vi har arrangeret kaizenture med speciel henblik på byggeri , velfærdsteknologi og innovation.

Hvordan gør vi.

Når vi har fået en henvendelse om en KaizenTour Speciel fra en virksomhed eller organisation går vi i dialog med de pågældende. Herunder afdækker vi de ønsker og forventninger de måtte have som arrangør. Vi går herefter i dialog med vore japanske samarbejdspartner med henblik på at udvikle et program. Dette sker typisk over nogle omgange i en tæt dialog med betiller..

Opgavefordeling

I forløbet har vi ansvaret for alt det der skal foregå i Japan. Det udvikles i en tæt dialog med bestiller. Modsat har betiller ansvar for alt det der foregår i Danmark, herunder transport til og fra Japan for deltagere.

Praktisk

Turen fremstår som bestillerens tur – idet vi alene er praktisk arrangør. På hele truen deltager en engelsktalende japansk konsulent. Såfremt man måtte ønske det, kan dette suppleres med en dansktalende konsulent.

Der skal være mindst 12 betalende deltagere.

Mere information.

Ønskes yderligere information kontakt Lars Tegl Rasmussen, lars@kompetenceforum.dk 2096 1183