Sprogøvej 24, 5610 Assens
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

KaizenTour Speciel.

Få Lean på CVét

Den skræddersyede

Kaizen Tour.

Vi kan skræddersy Kaizen turen til netop Jeres behov. Eksempelvis kan besøgene omfatte virksomheder indenfor jeres branche eller/ogvi kan arrangere seminarer indenfor netop de optimeringsemner der har jeres interesse. Eksempelvis kan nævnes, at vi har arrangeret kaizenture med speciel henblik på byggeri , velfærdsteknologi og innovation.

Hvordan gør vi.

Når vi får en henvendelse om en KaizenTour Speciel fra en virksomhed eller organisation går vi i dialog med de pågældende. Herunder afdækker vi de ønsker og forventninger de måtte have som arrangør. Vi går herefter i dialog med vore japanske samarbejdspartner med henblik på at udvikle et program. Dette sker typisk over nogle omgange i en tæt dialog med bestiller..

Opgavefordeling

I forløbet har vi ansvaret for alt det der skal foregå i Japan. Det udvikles i en tæt dialog med bestiller. Modsat har betiller ansvar for alt det der foregår i Danmark, herunder transport til og fra Japan for deltagere.

Praktisk

På hele turen deltager en engelsktalende japansk konsulent. Såfremt man måtte ønske det, kan dette suppleres med en dansktalende konsulent.

Der skal være mindst 12 betalende deltagere

Eksempler på ture:

Lean Construction

Fokus på Lean i byggeri

Til Lean Construction lavede vi et program, hvor vi besøgte nogle af de ledende japanske byggefirmaer, producenter af installationsprodukter samt rådgivningsfirmaer.

Norsk kommune

Fokus på Lean og velfærdsteknologi.

Til den norske kommune havde vi udformet et program som var en kombination af traditionel Lean samt fokus på anvendelsen af velfærdsteknologi i det japanske samfund

Mere information.

Ønskes yderligere information kontakt Lars Tegl Rasmussen, lars@kompetenceforum.dk 2096 1183

Vælg sprog