Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Genba kaizen Tour

Få Lean på CVét

Besøg hvor det sker!

Genba betyder det sted det sker. Hovedvægten på disse ture er derfor besøg på virksomhedern – hvor det sker. På Genba Kaizen turen køber man plads på en tur med et fast program. Deltagerkredsen kan komme fra hele verden. Der er her tale om et program der løber fra søndag til lørdag. Progammet starter lørdag i Chebu Central Airport (Nagyoa) og afsluttes den efterfølgende lørdag i Osaka International Airport.

Programmet i 2021 ser således ud:

DagFormiddagEftermiddag
1Ankomst Nagyoa Hotel og velkomstmiddag
2DoujoDoujo
3Besøg Toyota Kaikan MuseumBesøg Toyota Techno Museum
4VirksomhedsbesøgVirksomhedsbesøg
5VirksomhedsbesøgSeminar, Q og A
6Transport til KyotoJapansk kultur
7Afgang Kyoto

Pris: 29.900 kr

Studieturene gennemføres af vores japanske samarbejdspartner. Grundet Corona situationen i Japan er der pt ikke fastlagt ture. Vi forventer at de genoptages i løbet af efteråret 2021.

Vilkår:

Prisen omfatter transport i Japan, studiebesøg, træningsdage med Toyota eksperter, hoteller, alle måltider excl et aftensmåltid ( I skal prøve at gå ud på egen hånd), fælles sigtsseeing, og engelstalende japanske guider.

Prisen omfater ikke det der ikke er nævnt ovenfor, herunder bl.a personlige udgifter, rejseforsikring og transport til og fra Japan.

Flytransport til og fra Japan fås fra 7.000 kr og opefter retur.

Man kan reservere en plads ved at bruge tilmeldings systemet. Vi fakturerer ikke tilmeldinger. Når der er afrejsemuligheder kontakter vi de tilmeldte med henblik på en endelig afklaring om deltagelse.