Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

Genba kaizen Tour

Udvikling af Lean kompetencer

Besøg hvor det sker!

Genba betyder det sted det sker. Hovedvægten på disse ture er derfor besøg på virksomhedern – hvor det sker. På Genba Kaizen turen køber man plads på en tur med et fast program. Deltagerkredsen kan komme fra hele verden. Der er her tale om et program der løber fra søndag til lørdag. Progammet starter lørdag i Chebu Central Airport (Nagyoa) og afsluttes den efterfølgende lørdag i Osaka International Airport.

Programmet i 2020 ser således ud:

DagFormiddagEftermiddag
1Ankomst Nagyoa Hotel og velkomstmiddag
2DoujoDoujo
3Besøg Toyota Kaikan MuseumBesøg Toyota Techno Museum
4VirksomhedsbesøgVirksomhedsbesøg
5VirksomhedsbesøgSeminar, Q og A
6Transport til KyotoJapansk kultur
7Afgang Kyoto

Pris: 33.900 kr

Tidspunkter:

9. februar – 15. februar 2020 ( specialarrangement)
7. juni – 13. juni 2020
6.september – 12. september 2020
6. december – 12. december 2020

Det bemærkes at turen den 9. – 15 februar har et specialprogram, idet den inkluderer heldagsbesøg på SMART FACTORY EXPO, der er japans største Lean udstilling. se særligt opslag.

Vilkår:

Ved tilmeldingen betales et depositum på 1/3 af prisen. Restbeløbet forfalder 2 mdr før afrejsen.Vedr refusion se vores forretningsbetingelser.

Prisen omfatter transport i Japan, studiebesøg, træningsdage med Toyota eksperter, hoteller, alle måltider excl et aftensmåltid ( I skal prøve at gå ud på egen hånd), fælles sigtsseeing, og engelstalende japanske guider.

Prisen omfater ikke det der ikke er nævnt ovenfor, herunder bl.a personlige udgifter, rejseforsikring og transport til og fra Japan.

Flytransport til og fra Japan fås fra 7.000 kr og opefter retur.