Garnisonen 38, 4100 Ringsted
+7023 6050
info@Kompetenceforum.dk

E-læring på virksomhedsniveau

Udvikling af Lean kompetencer

Kurser : Når I har tid og I Jeres tempo

En del af fremtidens kompetenceudvikling

Med den moderne teknologis muligheder er E-læring en reel konkurrent til den traditionelle læring, hvor man er væk fra arbejdspladsen. Brug den i Jeres udvikling af Lean kompetencer. Fordelen ved at bruge E-læring på virksomhedsniveau er:
1. Fravær fra dagligt arbejde formindskes.
2. Uddannelsen kan tages når man alligevel har tid
3. Alle lærer det samme
4. Udbyttet kan chekkes
5. Uddannelserne kan skræddersyes til lokale forhold.

Hvorfor er E-læring relevant i virksomhedens lean arbejde

Den traditionelle måde at implementerer Lean i virksomheder er at hidkalde eksterne konsulenter, uddanne nogle nøglemedarbejdere og give de resterende et kort oplæg om hvad Lean er for en størrelse. Det har sjældent varende værdi.

V i har med nogle virksomheder i stedet satset på E- læringen. Fordelen ved dette er, at medarbejdere og ledere kan studere når de har tid og i deres eget tempo, samt at man reelt kan checke om man har opnået den ønskede læring.

Vores E-læring er opbygget omkring interaktiv læring. Det betyder at vi hele tiden kombinere læring gennem tekst, videoer og powerpoints med tale med praktiske øvelser , quizzer og selvevalueringer. Samtidig kan kursister kommunikere internt i forløbet.

Lige nu har vi 2 tilbud på E-læring på virksomhedsniveau:

  • Basic Lean som sigter på at uddanne de medarbejdere der skal indgå i Lean projekter. Det sikre en fælles forståelse og et fælles sprog.
  • Lean instruktør som sigter på at uddanne de medarbejdere og ledere der skal forestå Lean processer og projekter i virksomheden.

Uddannelserne udbydes i en standard udgave men sælges også på licens hvore de kan tilpasses den enkelte virksomheds særlige behov.